Étkezési finom sóVákuumozott, jódozott, aprószemcsés, nem tapadó, hófehér, jól szórható asztali só. Cikkszám: 2010 |
|
Turista sóVákuumozott, jódozott, aprószemcsés, nem tapadó, hófehér, jól szórható asztali só, zárható szóróflakonban. 200cm3 Cikkszám: 2020 |
|
SzalonnasóDurvaszemcsés, kristályos étkezési só. Szalonna, sonka sózásához. Cikkszám: 2022 |
|
Csipke gyümölcsitalTokaj-Hegyalján termett csipkebogyóból készült természetes gyümölcskivonat. Ivóvízzel, szódavízzel hígitva, teához öntve a csipkebogyó ismert gyógyhatásaival rendelkező, frissítő italt kapunk. Hozzáadott aromák nélkül. |
|
Kökény gyümölcsitalTokaj-Hegyalján termett kökényből készült természetes gyümölcskivonat. Ivóvízzel, szódavízzel hígitva, teához öntve a kökény ismert gyógyhatásaival rendelkező, frissítő italt kapunk. Hozzáadott aromák nélkül. |
|
Sárgabarack lekvárTokaj-Hegyaljai zeolitos vulkáni talajon termett sárgabarackból, nagyszüleink receptje alapján készült natur lekvár. Csak gyümölcs és cukor. Hozzáadott aromák és tartósítószer nélkül. |
|
SzilvalekvárTokaj-Hegyaljai zeolitos vulkáni talajon termett szilvából, nagyszüleink receptje alapján készült natur lekvár. Csak gyümölcs és cukor. Hozzáadott aromák és tartósítószer nélkül. |
|
Őszibarack lekvárTokaj-Hegyaljai zeolitos vulkáni talajon termett őszibarackból, nagyszüleink receptje alapján készült natur lekvár. Csak gyümölcs és cukor. Hozzáadott aromák és tartósítószer nélkül. |
|
Ribizli lekvárTokaj-Hegyaljai zeolitos vulkáni talajon termett Piros-ribizliből, nagyszüleink receptje alapján készült natur lekvár. Csak gyümölcs és cukor. Hozzáadott aromák és tartósítószer nélkül. |
|
Cseresznye lekvárTokaj-Hegyalja zeolitos vulkáni talaján termett cseresznyéből. |
|
Meggy lekvárTokaj-Hegyalja zeolitos vulkáni talaján termett meggyből. |
|
Körte lekvárTokaj-Hegyalja zeolitos vulkáni talaján termett körtéből. |
|
Alma lekvárTokaj-Hegyalja zeolitos vulkáni talaján termett almából. |
|
Három puttonyos ASZÚ2002-es évjáratú három puttonyos édes tokaji borkülönlegesség. Cikkszám: 1072 |
|
Tokaji Cuvée2006-os évjáratú, száraz időszak alatt érett, magas cukortartalmú, “töppedt” szőlőből készült borkülönlegesség. Cikkszám: 1071 |
|
Tokaji Száraz Furmint2002-es évjáratú, a Tokaji-Szamorodni ízvilágára emlékeztető különleges bor. Cikkszám: 1073 |
|
Lecsó
|