Egészség, szépség

Gyógyító Ásványok

Neurosan

Gyógyszernek nem minősülő, gyógyhatású készítmény. Nyomelemtartalmú, adszorbciós ásványi eredetű anyag. Emésztőrendszeri panaszok, neurotikus és fertőzéses eredetű hasmenés, puffadás, gyomorégés kezelésére. Jobb közérzet, nagyobb vitalitás!
250 g
Cikkszám:1020      ♦betegtájékoztató

Dentomin-N

Fluormentes, természetes ásványi alapanyagú fogpor a fog és az íny ápolására. Mindenféle adalékanyagtól mentes, natur készítmény a fog és az íny ápolására. A természetes anyagokat előnyben részesítőknek. Az adalékanyagokra érzékenyek, allergiások számára különösen ajánlott.
140 cm3
Cikkszám: 1090

Dentomin-H

Fluormentes, ízesített, habzó ásványi fogporcsalád. C-vitamin tartalmaz, az egészségesebb fogíny érdekében. Kellemes lehelletet biztosít.

íz cikkszám
epres 1110
barackos 1113
mentás 1114
C-vitaminos 1115 25 g .
Rejuvenál

Arcpakolás és arcradír. Kizárólag természetes anyagokból álló, ásványi bázisú, gyógynövénykivonatos krém. Pattanásokra, gyulladt, aknés bőrre rendszeresen alkalmazva a bőr pórusai kitisztulnak, a faggyútermelés nagymértékben csökken, így jelentős gyulladáscsökkenés érhető el.

50 g
Cikkszám: 1120

Zeodry-84

A púder kellemes száraz érzést kölcsönöz a bőrnek. Alkalmas a talp, a láb és a test hajlatainak gyengéd kezelésére. Hatékony nedvszívó és szagelnyelő tulajdonságú, megelőzi a bőr irritációját, frissít, nyugtat és véd is egyben.

100 g
Cikkszám: 1130

Thetis agyagásvány-pakolás

Egyesíti az ásványi anyagok, a só és a gyógynövény-kivonat kedvező élettani hatásait. Tisztít, méregtelenít, serkenti a vérkeringést, csökkenti az izzadást, a bőr zsírosságát, ugyanakkor értékes bio-nyomelemeket juttat be a bőrbe. Szőlőmag-olaj tartalma a bőrt puhává és bársonyossá varázsolja.

800 g
Cikkszám: 1236

Thetis lanolinos folyékony szappan

Négyféle illattal, minden illat 3 féle méretben.

illat cikkszám
Zöld tea
Narancsvirág
Ylang-ylang
Magnólia 300 ml .
Zöld tea
Narancsvirág
Ylang-ylang
Magnólia 500 ml .
Zöld tea
Narancsvirág
Ylang-ylang
Magnólia 1000 ml .
Sarokdörzsi

Kőszappan. Házi pedikűr, bőrkeményedések higiénikus eltávolítására.
Egyedi darabok.

Cikkszám: 1245