Főoldal   egészség, szépség
Neurosan
Gyógyszernek nem minősülő, gyógyhatású készítmény. Nyomelemtartalmú, adszorbciós ásványi eredetű anyag. Emésztőrendszeri panaszok, neurotikus és fertőzéses eredetű hasmenés, puffadás, gyomorégés kezelésére. Jobb közérzet, nagyobb vitalitás!
250 g
Cikkszám:1020.
Dentomin-N
Fluormentes, természetes ásványi alapanyagú fogpor a fog és az íny ápolására. Mindenféle adalékanyagtól mentes, natur készítmény a fog és az íny ápolására. A természetes anyagokat előnyben részesítőknek. Az adalékanyagokra érzékenyek, allergiások számára különösen ajánlott.
140 cm3
Cikkszám: 1090.

Dentomin-Z
Fluormentes, természetes ásványi alapanyagú fogpor a fog és az íny ápolására. A piros változattól a hozzákevert gyógynövény-őrlemény különbözteti meg. Egyéb adalékanyagtól mentes, natúr készítmény. A természetes anyagokat előnyben részesítőknek. Az adalékanyagokra érzékenyek, allergiások számára különösen ajánlott.
140 cm3
Cikkszám: 1100.

Dentomin-H
Fluormentes, ízesített, habzó ásványi fogporcsalád. C-vitamin tartalmaz, az egészségesebb fogíny érdekében. Kellemes lehelletet biztosít.
ízcikkszám  
epres1110  
barackos1113  
mentás1114  
C-vitaminos111525 g.
Rejuvenál
Arcpakolás és arcradír. Kizárólag természetes anyagokból álló, ásványi bázisú, gyógynövénykivonatos krém. Pattanásokra, gyulladt, aknés bőrre rendszeresen alkalmazva a bőr pórusai kitisztulnak, a faggyútermelés nagymértékben csökken, így jelentős gyulladáscsökkenés érhető el.

50 g
Cikkszám: 1120.
Zeodry-84
A púder kellemes száraz érzést kölcsönöz a bőrnek. Alkalmas a talp, a láb és a test hajlatainak gyengéd kezelésére. Hatékony nedvszívó és szagelnyelő tulajdonságú, megelőzi a bőr irritációját, frissít, nyugtat és véd is egyben.


100 g
Cikkszám: 1130.
Thetis agyagásvány-pakolás
Egyesíti az ásványi anyagok, a só és a gyógynövény-kivonat kedvező élettani hatásait. Tisztít, méregtelenít, serkenti a vérkeringést, csökkenti az izzadást, a bőr zsírosságát, ugyanakkor értékes bio-nyomelemeket juttat be a bőrbe. Szőlőmag-olaj tartalma a bőrt puhává és bársonyossá varázsolja.

800 g
Cikkszám: 1236.
Thetis lanolinos folyékony szappan
Négyféle illattal, minden illat 3 féle méretben.
íllatcikkszám  
Zöld tea...  
Narancsvirág...  
Ylang-ylang...  
Magnólia...300 ml.
Zöld tea...  
Narancsvirág...  
Ylang-ylang...  
Magnólia...500 ml.
Zöld tea...  
Narancsvirág...  
Ylang-ylang...  
Magnólia...1000 ml.

Sarokdörzsi
Kőszappan. Házipedikűr, bőrkeményedések hihiénikus eltávolítására.
Egyedi darabok.

Cikkszám: 1245.

Oldal tetejére    
Copyright © Geoproduct Kft. - 2008
EN - Product catalogue

D - Produktkatalog

SK - Katalóg výrobkov